Rohkost : Bedeutung für die menschliche Ernährung,sowie Anwendung in der gesellschaftlichen Speisenwirtschaft und in der häuslichen Kost
Asıl Yazarlar: | Zobel, M. (Yazar), Weibelzahl, Horst (Yazar), Mrose, Lisa (Yazar) |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | German |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Leipzig :
Fachbuchverlag,
1978
|
Edisyon: | 3. Auflage |
İçindekiler/parçalar: | 1 Kayıt |
Benzer Materyaller
-
Rohkost : Bedeutung für die menschliche Ernährung,sowie Anwendung in der gesellschaftlichen Speisenwirtschaft und in der häuslichen Kost
Yazar:: Zobel, M., ve diğerleri
Baskı/Yayın Bilgisi: (1975) -
Rohkost : Bedeutung für die menschliche Ernährung,sowie Anwendung in der gesellschaftlichen Speisenwirtschaft und in der häuslichen Kost
Yazar:: Zobel, Martin, ve diğerleri
Baskı/Yayın Bilgisi: (1987) -
Rohkost : Bedeutung für die menschliche Ernährung,sowie Anwendung in der gesellschaftlichen Speisenwirtschaft und in der häuslichen Kost
Yazar:: Zobel, M., ve diğerleri
Baskı/Yayın Bilgisi: (1982) -
Rohkost : Bedeutung für die menschliche Ernährung,sowie Anwendung in der gesellschaftlichen Speisenwirtschaft und in der häuslichen Kost
Yazar:: Zobel, M., ve diğerleri
Baskı/Yayın Bilgisi: (1984) -
Rohkost
Yazar:: Zobel, M.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1978)