Rohkost : Bedeutung für die menschliche Ernährung,sowie Anwendung in der gesellschaftlichen Speisenwirtschaft und in der häuslichen Kost
Huvudupphovsmän: | Zobel, M. (Författare, medförfattare), Weibelzahl, Horst (Författare, medförfattare), Mrose, Lisa (Författare, medförfattare) |
---|---|
Materialtyp: | Bok |
Språk: | German |
Publicerad: |
Leipzig :
Fachbuchverlag,
1978
|
Upplaga: | 3. Auflage |
Innehåll/delar: | 1 poster |
Liknande verk
-
Rohkost : Bedeutung für die menschliche Ernährung,sowie Anwendung in der gesellschaftlichen Speisenwirtschaft und in der häuslichen Kost
av: Zobel, M., et al.
Publicerad: (1975) -
Rohkost : Bedeutung für die menschliche Ernährung,sowie Anwendung in der gesellschaftlichen Speisenwirtschaft und in der häuslichen Kost
av: Zobel, Martin, et al.
Publicerad: (1987) -
Rohkost : Bedeutung für die menschliche Ernährung,sowie Anwendung in der gesellschaftlichen Speisenwirtschaft und in der häuslichen Kost
av: Zobel, M., et al.
Publicerad: (1982) -
Rohkost : Bedeutung für die menschliche Ernährung,sowie Anwendung in der gesellschaftlichen Speisenwirtschaft und in der häuslichen Kost
av: Zobel, M., et al.
Publicerad: (1984) -
Rohkost
av: Zobel, M.
Publicerad: (1978)