Rohkost : Bedeutung für die menschliche Ernährung,sowie Anwendung in der gesellschaftlichen Speisenwirtschaft und in der häuslichen Kost
Päätekijät: | Zobel, M. (Tekijä), Weibelzahl, Horst (Tekijä), Mrose, Lisa (Tekijä) |
---|---|
Aineistotyyppi: | Kirja |
Kieli: | German |
Julkaistu: |
Leipzig :
Fachbuchverlag,
1978
|
Painos: | 3. Auflage |
Sisältö/kappaleet: | 1 tietuetta |
Samankaltaisia teoksia
-
Rohkost : Bedeutung für die menschliche Ernährung,sowie Anwendung in der gesellschaftlichen Speisenwirtschaft und in der häuslichen Kost
Tekijä: Zobel, M., et al.
Julkaistu: (1975) -
Rohkost : Bedeutung für die menschliche Ernährung,sowie Anwendung in der gesellschaftlichen Speisenwirtschaft und in der häuslichen Kost
Tekijä: Zobel, Martin, et al.
Julkaistu: (1987) -
Rohkost : Bedeutung für die menschliche Ernährung,sowie Anwendung in der gesellschaftlichen Speisenwirtschaft und in der häuslichen Kost
Tekijä: Zobel, M., et al.
Julkaistu: (1982) -
Rohkost : Bedeutung für die menschliche Ernährung,sowie Anwendung in der gesellschaftlichen Speisenwirtschaft und in der häuslichen Kost
Tekijä: Zobel, M., et al.
Julkaistu: (1984) -
Rohkost
Tekijä: Zobel, M.
Julkaistu: (1978)