Rohkost : Bedeutung für die menschliche Ernährung,sowie Anwendung in der gesellschaftlichen Speisenwirtschaft und in der häuslichen Kost
Asıl Yazarlar: | Zobel, M. (Yazar), Weibelzahl, Horst (Yazar), Mrose, Lisa (Yazar) |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | German |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Leipzig :
Fachbuchverlag,
1984
|
Edisyon: | 5. Auflage, Sonderausgabe |
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Rohkost : Bedeutung für die menschliche Ernährung,sowie Anwendung in der gesellschaftlichen Speisenwirtschaft und in der häuslichen Kost
Yazar:: Zobel, M., ve diğerleri
Baskı/Yayın Bilgisi: (1982) -
Rohkost : Bedeutung für die menschliche Ernährung,sowie Anwendung in der gesellschaftlichen Speisenwirtschaft und in der häuslichen Kost
Yazar:: Zobel, M., ve diğerleri
Baskı/Yayın Bilgisi: (1978) -
Rohkost : Bedeutung für die menschliche Ernährung,sowie Anwendung in der gesellschaftlichen Speisenwirtschaft und in der häuslichen Kost
Yazar:: Zobel, M., ve diğerleri
Baskı/Yayın Bilgisi: (1975) -
Rohkost : Bedeutung für die menschliche Ernährung,sowie Anwendung in der gesellschaftlichen Speisenwirtschaft und in der häuslichen Kost
Yazar:: Zobel, Martin, ve diğerleri
Baskı/Yayın Bilgisi: (1987) -
Schlank werden - gesund bleiben
Yazar:: Baunach, Eugen, ve diğerleri
Baskı/Yayın Bilgisi: (1974)