Παραπομπή σε μορφή APA (7η εκδ.)

Brillat-Savarin, J. A., Lemmer, M., Vogt, C., & Bertall. (1983). Physiologie des Geschmacks: Oder Physiologische Anleitung zum Studium der Tafelgenüsse (1. Auflage.). Koehler & Amelang.

Παραπομπή σε μορφή Chicago (17η εκδ.)

Brillat-Savarin, Jean Anthelme, Manfred Lemmer, Carl Vogt, και Bertall. Physiologie Des Geschmacks: Oder Physiologische Anleitung Zum Studium Der Tafelgenüsse. 1. Auflage. Leipzig: Koehler & Amelang, 1983.

Παραπομπή σε μορφή MLA (8th εκδ.)

Brillat-Savarin, Jean Anthelme, et al. Physiologie Des Geschmacks: Oder Physiologische Anleitung Zum Studium Der Tafelgenüsse. 1. Auflage. Koehler & Amelang, 1983.

Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.