Wildbret für Feinschmecker : Ausgewählte Rezepte
Príomhchruthaitheoir: | Turós, Emil (Údar) |
---|---|
Rannpháirtithe: | Alpári, Tilda (Aistritheoir), Alpári, Paul (Aistritheoir) |
Formáid: | LEABHAR |
Teanga: | German |
Foilsithe / Cruthaithe: |
Leipzig :
Verlag für die Frau,
1977
|
Eagrán: | 3., verbesserte Auflage |
Ábhair: | |
Ábhair/píosaí: | 1 taifead |
Míreanna comhchosúla
-
Wildbret für Feinschmecker : Ausgewählte Rezepte
de réir: Turós, Emil
Foilsithe / Cruthaithe: (1973) -
Wildbret für Feinschmecker
de réir: Turós, Emil
Foilsithe / Cruthaithe: (1977) -
Vom Rind, Schwein und Schöps : Aus dem Buch der Fleischspeisen
de réir: Wagner, Charlotte
Foilsithe / Cruthaithe: (1988) -
Rund um Fleisch und Wurst : mit Tips und Rezepten
de réir: Sielaff, Heinz, et al.
Foilsithe / Cruthaithe: (1989) -
Wildbret für Feinschmecker : Ausgewählte Rezepte
de réir: Turós, Emil
Foilsithe / Cruthaithe: (1975)