Wildbret für Feinschmecker : Ausgewählte Rezepte
Egile nagusia: | Turós, Emil (Egilea) |
---|---|
Beste egile batzuk: | Alpári, Tilda (Itzultzailea), Alpári, Paul (Itzultzailea) |
Formatua: | Liburua |
Hizkuntza: | German |
Argitaratua: |
Leipzig :
Verlag für die Frau,
1977
|
Edizioa: | 3., verbesserte Auflage |
Gaiak: | |
Edukiak/piezak: | 1 erregistroak |
Antzeko izenburuak
-
Wildbret für Feinschmecker : Ausgewählte Rezepte
nork: Turós, Emil
Argitaratua: (1973) -
Wildbret für Feinschmecker
nork: Turós, Emil
Argitaratua: (1977) -
Vom Rind, Schwein und Schöps : Aus dem Buch der Fleischspeisen
nork: Wagner, Charlotte
Argitaratua: (1988) -
Rund um Fleisch und Wurst : mit Tips und Rezepten
nork: Sielaff, Heinz, et al.
Argitaratua: (1989) -
Wildbret für Feinschmecker : Ausgewählte Rezepte
nork: Turós, Emil
Argitaratua: (1975)